VI PÅ TILLSAMMANS

För oss är varje projekt unikt. Vi strävar alltid efter att skräddarsy och skapa kreativa och personliga lösningar, som bidrar till att stärka våra kunders identitet. När form och funktion blir ett, då vet vi att vi har lyckats!

Vi på Tillsammans är arkitekter, inredningsarkitekter, ljusdesigners, ingenjörer och projektledare som alla har stor erfarenhet och kompetens med fokus på kommersiella lokaler och fastigheter.

Tillsammans har vi hittills gjort hundratals hyresgästanpassningar och nyetableringar inom en rad olika verksamheter såsom kontor, handel, hotell, restauranger och fastighetsutveckling.

Vi utför även andra typer av uppdrag som nyproduktion, ombyggnad av privatbostäder
och till och med bergochdalbanor!

”Bra idéer uppstår i en kultur av samarbete. Vi delar med oss.”

Vi är egna företagare som arbetar Tillsammans i nätverk. Vår styrka är att vi kan skräddarsy en effektiv och flexibel arbetsgrupp för att passa uppdraget på bästa sätt, oavsett storlek på projektet. Vi är alla erfarna projektörer och kreatörer som Tillsammans även kan samordna och projektleda från början till slut, så att du som kund får en enkel och tydlig dialog och möjlighet att fokusera på din kärnverksamhet.

INREDNINGSARKITEKTUR

LJUSDESIGN

PROJEKT- & BYGGLEDNING

RESTAURERING